09 helmikuuta, 2011

Pardon the way that I stare

 Yhdessä asiassa olen ihan lyömätön: asioiden kesken jättämisessä ja eteenpäin rullaamisesta. Jotta siis nyt kerrankin saisin jonkun projektin loppuun asti, niin käyn leffalistan loput elokuvat läpi ihan formulavauhdilla. Lähtee nyt, FIUUUU

Harry Potter ja kuoleman varjelukset, osa 1
 Ihana seura. Elokuvan piti kai olla jännittävä, mutta jotenkin yllätykset eivät yllättäneet. Suuri osa tuntui kuluneelta ja nähdyltä. Ja nähtyhän se on, ensimmäisen kerran jo vuonna 2001. En tarkoita, että jokainen Potter olisi ollut vain edellisen toistoa. Loistavia ja maailmaamullistaviahan ne ovat olleet. Ei vain tämä viimeisin.
Haikealtahan se tuntui siellä elokuvasalissa, kun tiesi, että tämän jälkeen näitä tulee enää yksi. Kirjat tosin on melkein kaikki lukematta, joten niitä voisin alkaa käymään läpi, jos tulee kamala ikävä :)

i,robot
 Ihana Will Smith. Nätit robotit. Kaikinpuolin hyvä elokuva.

Social Network
Tästä lukee jo täällä

Kuninkaan Mies: Maailman laidalla
 Muistan vain, kun sen pienen suloisen pojan jalka amputoitiin. Keittiöveitsellä. Kai siitä voi jo päätellä jotenkin, että millainen elokuva on :D

Despicable Me - Itse Ilkimys
 Suloinen, rakastettava aksentti Mr. Grulla. Hassunhauska, täynnä toimintaa ja väkerryksiä, tunteita ja hassuttelua, juuri niin kuin lasten (ja isompienkin) elokuvan olla pitää. Harmiton.

Napapiirin Sankarit
Täällä näin

L.A Story
 Aina yhtä harmaahapsinen (onko sillä edes joskus ollut muunkin väriset hiukset?) Steve Martin ja Los Angelesin kauniit maisemat. Ja puhuvat tiekyltit. En maksaisi tästä elokuvasta.

Rottatouille (Disney)
  Ah, rotta joka ymmärtää ihmisten kieltä ja osaa kokata, ja jolla on jopa unelmat ja tunteet. Sinänsä ei mitään ihmeellistä, tämähän on Disney-animaatio, mutta on se vähän hassua kun rotan elämä sekoitetaan ihmisten maailmaan. Muutoin ihan lovely animaatio, hyvää ruokaa ja huvittavia henkilöitä.

Hulk - The Incredible
 Marvelin tuotanto on kaivanut oman paikkansa mun sydämeeni.

10 Things I Hate About You
 5 things I love about this movie:
1. Heath Ledgerin hymy
2. Romanttisuus
3. Heath Ledger laulaa
4. Tarina perustuu Shakespearen käsikirjoittamaan näytelmään
5. Tämä naurattaa oikeasti

X-Men Origins - Wolverine
 No johan minä Marvelista puhuin tuolla Hulkin kohdalla. Lisätäänpä nyt vielä, että Hugh Jackman sopii tähän rooliin täydellisesti.

Sherlock Holmes; The Hound of the Baskervilles (1998)
Klassikko

Tsädääm, ja näin on maratoni saatu päätökseen. Ei niitä nyt niin kamalasti ollut. Voinkin sitten vihdoin nollata tuon listan, ja aloittaa uuden.

Tämä(kin) videopätkä tuosta 10 Things I Hate About You todistaa, kuinka surullista on, ettei Heath Ledger voi enää näytellä. Ikinä.


Ja minä en sitten ole vastuussa noista rivien hyppelyistä ym teknisistä virheistä, joita kuvittelin näkeväni tässä tekstissä, mutten osannut korjata. Enhän minä sentään ole nörtti, en edes tiedä mikä serveri on.

Ei kommentteja: