10 helmikuuta, 2011

Need the Midas touch

 Voi kun sitä rahaa vain virtaisi jostain.

Mutta kun ei virtaa, ja ostettavia haaveita olisi. Mitäs sitten tehdään? Ruinataan vanhemmilta? Ja kun rahaa ei tule, heitetään haave roskiin ja jäädään odottamaan seuraavaa päähänpistoa.

Äikän tunnilla oppii aina hyödyllisiä juttuja. Viime äidinkielentunnilla (onko se yhdyssana?) luin Helsingin sanomia, ja löysin sieltä ihanan jutun: "Näin rahoitat haaveesi". Vieläpä nuorille suunnattu! Kiitos Hesarin toimitus, kiitos. Raahasin lehden kotiin asti, leikkasin jutun irti, ja tein paperille oman suunnitelmani. Tein vielä "Menot - kulut" taulukon, jotta näen, mihin harvat rahani kuluvat. Ne hilut mitkä jäävät käteen, pistän säilöön Charlie Chaplin- mukiini. Tarkoitus olisi, että huhti-toukokuussa olisi tarpeeksi rahaa näihin:
Kuva
Julkaistaan Xbox:lle vasta huhtikuussa... No, onpahan aikaa kerätä rahaa :)
Kuva



Tälläiset Hulkit saa kylläkin vain nettikaupasta, saatan jopa tilatakin nämä, mutta kattelen vielä ympärilleni, josko löytyisi muunlaisia. Suljettuja kulokkeita kuitenkin olen ettimässä.

Muovasin tästä jutusta ihan kokonaisen projektin. Ja koska nyt koko juttu on paperilla, en voi enää perua sitä.

Nonni. Tavoitteet ja suunnitelmat oli paperilla. Sitten tuli eteen seuraava, varsin olennainen kysymys: mistä sitä säilöönlaitettavaa rahaa sitten oikein saa? En ole oikein koskaan saanut säännöllistä viikko- tai kuukausirahaa, kotitöiden palkasta nyt puhumattakaan. Äidin lompakko vaan sattuu aukenemaan silloin, kun jotain tarvitsen. Olen myös kiitollinen, että minulla on syntymäpäivä, ja että kerran vuodessa vietetään joulua. Niillä rahoilla ostan kaiken turhan tavarani, kuten ne housut, joita en koskaan käyttänyt, tai ne korvakorut, jotka aiheutti korvanreikiini ihottumaa.


No, mistähän sitä rahaa saa? Havaintojeni perusteella työnteosta saa massia taskuun. Työ? Hei, olen 15-vuotias koulua käyvä teini, jolla tuskin jää yhtään ylimääräistä aikaa, kun näitä harrastuksiakin on niin miljoonasti. Muun muassa Frendien kyttäys (jotka on kylläkin tällä hetkellä poissa ohjelmistosta..), muffinsien leipominen, postin hakeminen, pikkusiskon vahtiminen, ovien maalaus, ruisleipien natustaminen, Xboxin pelaaminen, vieläpä näiden tekstien kirjoittaminen. Ja tämä listahan jatkuu loputtomiin! Missä vaiheessa ne työtäkäyvät opiskelijat tutkivat varpaanvälinsä, kysyn vaan?!


Kai sitä on pakko löytää hanttihommia... Lapsenlikaksi voisin vaikka jonnekin mennä. Kai se on pakko. Haaveiden vuoksi. Katsotaan sitten huhtikuussa uudestaan, että miten olen eristynny ;)


Kuva
HEADING FOR THE DREAM COME TRUE!




I'll never betray or deceive you my friend but... 
If you show me the cash
Then I will take it
If you tell me to cry
Then I will fake it
If you give me a hand
Then I will shake it
You'll do anything for money...
Anything

MJ - Money

Ei kommentteja: