29 marraskuuta, 2010

It Seems You Get Your Kicks From Hurting Me

   He's a Pirate by sreganasante

  Wazaap.
Eipä ole tullut kirjoiteltua mitään, kun kerran elän sellaista perus onnellista elämää. Harry Potter tuli katottua (nauttien!), syönyt olen Suffeli Puffeja ja tehnyt jos jonkinmoista koulutyötä. Muun muassa olen tarinoinut ihmisoikeuksista, YK:sta, Martin Luther Kingistä ja kolmisivuinen kirjaesitelmäkin tuli valmiiksi.

Pakkanen on ihan kauhean pelottava. Miten ihmeessä on näin kylmä? Tänään oli jo lähelle 20 miinusastetta. On vasta marraskuu. Jaa, no kai se maailma muuttuu. Ja hyvää tässä on tietenkin se, että tänne meidänkin köyhään(kö?) kuntaamme saatiin jo jäärata! Zak, nyt vain odottelen, etä elämästä löytyisi kolo, jolloin pääsisi testaamaan sitä jäätä. Ja on niitä luistimiakin ikävä :).

 Mutta taksvärkki se vasta olikin hupaisa tapaus. Mitään hommaa ei minulle kukaan ollut määrännyt, joten istuinpa sitten kotona koneen ääressä. Kaupungissakin ehdin käydä, ja illaksi vielä äidin serkun miehen (eli siis pikkuserkun isän?) syntymäpäväkahveille. Lappusen ja äidin maksaman rahan vein kuitenkin tänään opettajalle, joten voisin kai laskea työpäiväkseni sunnuntain, jolloin leivoin kaksi valmistaikinapakettia pipareita (ja koristelin! Osan.)

Tiptap tiptap... Olen yrittänyt kovasti päästä joulutunnelmaan. Ei oikein onnistu. Pitäisi kai järkätä pikkuiset pikkujoulut.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jee uus background(?)!
:-)

ps, kirjota useammin!

-lottaaaaaa

MC kirjoitti...

Laalalaa, koetan kirjotella :). Välillä ei vaan tule mitään sanottavaa :O

Ja tämä tausta tässä näin... Kokeilu ;)