05 joulukuuta, 2010

The whole system sucks

Nykyaika. Ja pah.

 Ostin kuulokkeet, hienot sellaiset. Laatumerkki. Kuuden kuukauden kuluttua ääni ensin pätkii, sitten ei kuulu enää mitään. Marssin takuukuitin kanssa kauppaan, saan uudet. Viiden kuukauden päästä nekin mykkinä. Ei oikein enää innostaisi ravata Anttilassa.

 Kännykän latasin viimeksi viime perjantaina. Nykyään se kapula kaipaa kolme tuntia latausaikaa. Neljä minuuttia sitten se peijakas päästi ilmoille tuttuakin tutumman äänen: Bliip, "akku lähes tyhmä".

CD-soitin hurisi kaksi kuukautta sitten elämänsä loppuun. Ilman mitään järkevää syytä, levy ei enää soinut. Aika kauan se silti ehti minulle soittaa kultaista musiikkia. Melkein kolme vuotta. Sitten se pinkki, söpö pallero musiikkisoitin, osoitti mieltään moneen kertaan, ja lakkoili. Lopulta päästin sen eläkkeelle. Ehkä olisi pitänyt olla lempeämpi sille? Ylikuumensin sitä aika lailla. Mutta sitä vartenhan mankat on.

Uusi levysoitin oli pakko hankkia, kun aloin jo kärsiä vieroituoireista. Tuskin olin koskaan kaivannut levyjäni enemmän kuin niiden päivien aikana. Mp3 ei ole koskaan sama asia.
 No, Robin Hood sai sellaisen kriisin alla luvan kelvata. Vaikka ei sen olisi pitänyt. Liian nuori, liian kapinoiva. Koppava mielipiteensä kuuluttaja.

 Ja sitten viimeisin naurunaiheeni; isän ostama kännykkä. HAH. Se urpo ei suostunut edes latautumaan. Muovinen porkkana. Lelukoriin semmoiset lintsarit joutaa.

Tekniikka. Ihana ja ilkeä. Hermojen raastaja ja niiden lepyyttäjä.

Ja koukuttava. Suututti se ihmisiä kuinka paljon tahansa, Gigantti on aina taivas. Siitä ei pääse mihinkään.

With such confusions don’t it make you wanna scream --
Somebody please have mercy
’cause I just can’t take it
Stop pressurin’ me
Just stop pressurin’ me
Stop pressurin’ me
Make me wanna scream

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tää oli hyvä postaus, mut jotenki tää jätti mut hämmentyneeks :-DDD

-lotta

Pinja kirjoitti...

Hmm. Nykyteknologia...kyllä sinä tiedät mitä mieltä minä siitä olen. Hajotan tietokoneen yms. Naurettavaa että meidän kaikkien oletetaan olevan teknologian ihmlapsia kun olemme syntyneet tälle suosisadalle.
Olet ostanutkin oikeaa laatukamaa :D Tai sitten tämä yhteiskunta lähtee vierimään takaisin kivikauteen kun sähköt ja laitteet pettävät. Oh no...
Hieno teksti, hieno tausta. BUBBLES <3

Tiia kirjoitti...

Heei ihan pakko kommentoida nyt koko tätä siun blogia yleensäkin kun tänne satuin mjacksongfinland-sivulta eksymään. :) Tosi kivoja tekstejä ja video/musiikkiklippejä ja ehdottomasti piti alkaa seuraamaan! ^^

MC kirjoitti...

Aijai, AI kun kiva n_n. Kiitos aivan ihanasti! :D