30 syyskuuta, 2010

Don't let them steal love from me

Adam Lambert. En olis uskonut että koskaan kirjoittaisin Adam Lambertista. Kun kuulin että Adam voitti American Idolsin (en edes seurannut ohjelmaa siltä kaudelta) ajattelin, että jaha, no nyt on sitten yksi aivovajaa julkkis lisää.
 Mutta jostain syystä... Lambert ei tuntunutkaan aivokuolleelta. What do you want from me kuulosti hyvältä kun seilasin Voicen ohi telkkaria katsoessani. Olin ihan ihmeissäni, itselleni, koska en yleensä kuuntele massamusiikkia. Tai no kuuntelen, mutta vain yksittäisiä biisejä. Laulajat ja laulut kiinnostavat vain hetken ajan, jonka jälkeen niihin kyllästyy. Erilaisia biisejä, kuten sellaisia Youtube- ponnistajia, ja vuosien takaisia hittibisejä jaksaa kauemmin. Adam kuulosti kuitenkin erilaiselta.
  En myöntänyt millään itselleni, että hän on hyvä. Ajattelin vain että Adam on Idols- voittaja. Eli massatuotantoa. Joku, joka sortuu pian huumeisiin ja ui sitten pois Hollywoodista.  Mutta kaikkihan ne sortuvat huumeisiin, jos Hollywoodiin asti pääsevät :D.
No ei ehkä kaikki. Mutta melkein.

 Katsoin taas If I Had You musavideon. Enkä voinut olla huomaamatta niitä silmiä. Ja sitä tyyliä. Ja niitä silmiä :D.
 No ei minusta nyt mikään fani tullut, myönsin vaan vihdoin ja viimein itselleni, että Adam on hyvä. Karistin ennakkoluulot. Yhteiskuntaopin opettaja oli taas kerran oikeassa, että ennakko- oletukset on helppo poistaa kohtaamalla totuus, mutta ennakkoluulot ovat pinttyneempiä. Ennakkoluulot perustuvat kokemuksiin ja ehkä jopa perusteltuihin ajatuksiin. Tiukempi likatahra siis ;).

Nyt voisin  tapani mukaan laittaan tähän perään Adam Lambertin übercoolin musavideon loppufiilikseksi. Mutta ei sentään. Minähän vain myönsin, että hän erottuu edukseen. En ylistänyt tai mitään. Joten pistän mieluummin sellaisen vuosikymmenen kestävän biisin ;).



Aw, tosta biisistä tuli mieleen; ostakaa joku mulle synttärilahjaksi grammari tai jotain!!! Tai sitten aikakone, niin mä häivyn tuonne 80- luvun kieppeille. Ettikää sitten mut Cyndi Lauperin kaverikainalosta tai jotain.

KIITÄN JA KUMARRAN
   -Hooter

3 kommenttia:

Pinja kirjoitti...

Voi kun jännää...oikeasti, hyvä että on ihmisiä jotka pysytyvät avartamaan maailmankatsomustaan kun me vähän ahdasmielisemmät ryvemme itsesäälissä. No ei kai sentään...?
Mitä niistä silmistä??? :D
Biisi...sä aiheutit mulle nyt viikonlopuksi pahemman laatuisen rallatuksen päässä. Ja sehän on vain hyvä asia!

Johanna kirjoitti...

Kirjoitatpas tosi mukavasti, taidan mennä tuolle lue-namikalle :)

Ja olen aika samoilla linjoilla kanssasi Adamista. Fani en ole, kunhan tykkäilen vaan :D

MC kirjoitti...

Girl who: Ne silmät ;D. Lumoavat.

Johanna, oi kun ihana yllätys! uusi kiinnostunut ihminen :D