27 syyskuuta, 2010

Hi, I´m Autumn.

Ja nyt mä säädän kun en osaa lisätä kuvia.

Perjantaina pidettiin kaverin kanssa minulle wannabe- synttärit. Oikeaan vanhenemispäivään on vielä melkein viikko, mutta näin oli parempi aikataululle. Ens viikoloppuna sitten uudet juhlat, sukulaisille :D.



500 Days Of Summer - miten ihana leffa voi ollakaan. Vaikka alussa väitetään, ettei tämä ole rakkaustarina, vaan tarina rakkaudesta (ihanasti sanottu muuten, vaikken ymmärräkään sitä :D) väitän edelleen että se on yksi ihanimmista rakkauselokuvista mitä olen nähnyt. Kaunis tarina.
 Ihaninta on Summerin luonne. Alussa se ihastuttaa, ja halusin kamalasti samaistua henkilöön, ja lopussa halusin motata sitä tunteetonta - minkä tähän nyt keksisi? Sammakkoa? Selvä, sammakkoa. Kaunista sammakkoa. Motata kaunista sammakkoa.
 Ja sitten tämä poika (miten voi olla etten edes muista sen nimeä??) on melkeinpä vastakohta, hän tietää mitä haluaa (siis Summerin) ja tavallaan "luuseri", joka tekee työkseen onnittelu- kortteja.
 Ihana ihana elokuva siis, katsoisin uudelleen ja nauttisin jälleen joka hetkestä. Varsinkin niitä meidän söpöjä muffinseja mutustellen.



Ja synttärilahjakin oli niin lovely, ettei tuosta illasta puuttunut yhtään mitään. Että tälläinen elämä maistuu makealta ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Noi muffinssit oli kyl tosi hyvii ;) ja toi leffa oli ihana :-)

-lotta

MC kirjoitti...

oli oli n_____n