12 syyskuuta, 2012

Se tulee nurkista sisään ja jäädyttää

SYYKSYYY jee se on täällä.

On joo harmi ja kaikkea, kesä loppui yhyy tulee ikävä. Ei nyt kuitenkaan takerruta menneisiin, meillä on ihana ja tunnelmallinen syksy edessämme.

Syksyn parhaudet:


SWEET SEVENTEEN, for me yeah
Miksi odotan niin innolla täyttäväni 17? Nothing special, synttärit vaan on kiva juttu kun saa leipoa, syödä ja äiti ostaa lahjan. Ja näkee sukulaisia ja saa huomiota kavereilta (wohoo).
Ei enää lastenlippua junassa, vähän aikuisempi olo.


Lehtiä, lehtiä, lehtiä kaikissa sateenkaaren väreissä! Oon myös saattanut joskus mainita, kuinka rakastunu oon haravoimiseen. Ah se lehtien kahina. Ja niin säälittävää kuin se onkin, niin hypin välillä sitten siinä lehtikasassa, jonka olen vaivalla aikaansaanut. Haravoidessa tulee samalla mukavasti hikeä pintaan, ja lopputulos miellyttää aina silmää kun on puhdas piha. Haravoiminen kunniaan!



Parhaassa tapauksessa käytössä on takka, mutta kynttilätkin ajaa tän asian. Nimittäin kuumaa kaakaota kermavaahdolla, pikkasen suklaarouhetta ja nomnomnom ruokaorgasmi luvassa. Toimii parhaiten sohvan perukoilla lämpimään vilttiin kääriytyneenä hömppäkomedioita katsellessa.
(oikeastaan tää on ihan talven juttu, mutta kun en malttais millään odottaa!)



KUMISAAPPAAT, SADE JA KURA nyt on aivan ehdottomasti syksyn parhaita puolia. Enkä edes ole ironinen. Mulla on ihanan suloset liilat upouudet Tretornin saappaat, joilla tykkään kahlata ihan muuten vaan tossa meidän ojassa (ei, en ole mikään 5vee). Sateesta olen aina pitänyt. Sade puhdistaa luonnon, ja miksei nyt kaupunginkin, eikä mikään nosta parempaa fiilistä aamulla bussipysäkille raahautuessa kuin kostean nurmikon tuoksu ja lehtien kärjissä kiiluvat sadepisarat, jotka ovat jääneet siihen öisen rankkasateen jälkeen kököttämään meitä ohikulkijoita ilahduttaakseen.
Sade tietää myös kuraa, myöhemmin talvella loskaa, mutta tässä multa vinkki onnelliseen elämään: älkää ottako sitä sotkua niin tosissanne, kura ei ole vain lasten etuoikeus. Meillä vähän varttuneemmillakin on syymme ja lupamme veivata vähän siinä kuralammikossa, sillain että kuuluu se hauska *muiskpluts* -ääni.

Ihania weheartit kuvia kaikki.
Tunnelmallista ja tunteidentäytteistä syksyä itse kullekin

2 kommenttia:

Bauliina kirjoitti...

tuu meillekii haravoimaa hei ku siit nii tykkäät :DD !!!

MC kirjoitti...

Voin tullakki :D