29 syyskuuta, 2011

Wanna try? You wanna try.

Hei kaikki hermannit, hieno päivä tänään!

Hienon siitä tekee moni asia. Ensinnäkin koeviikko on nyt ohi, heissulivei vaan fysiikan ja kemian kirjat!
Toiseksi, annan teille nyt luvan nauraa sille mielikuvalle, mikä seuraavasta tarinastani teille mieleenne muodostuu: Olin päässyt aikaisin koulusta ja tepastelin kevein askelin tihkusateessa hakemaan postia. Mielessäni pyöri hiljaa toivo, josko sinne laatikkoon olisi ilmestynyt lappu, joka ilmoittaisi tilaamani pelin saapuneen lähimpään postitoimistoon. Saavuin laatikkorivistön luo, avasin sen niistä vihreimmän, ja kasan päälimmäisenä lojui... PIENI VALKOINEN PAKETTI!!! Ja tässä kohtaa saa nauraa: hypin postilaatikon edessä tasajalkaa kasa postia sylissäni samalla ku naapurin setä tyhjensi sadevesisäiliötään viereisellä pihalla. Mutta sadevesisäiliöistä viis, minulla oli suloinen pakettini käsissäni!! Sitten vain kotiin ja XBox päälle :)


Loppupäivä meni yhtä hienosti kuin se alkoikin. Tuntui kamalan oudolta olla ilman läksyjä, mutta olipahan aikaa pelata. Aikaa jäi myös syömiseen, lehden lukuun, television selailuun sekä haravointiin. jeah, on taas syksy ja jälleen kerran on aika tarttua haravanvarteen. Se on muuten pihahomma, jota teen ihan mielelläni. Ah sitä autuutta, kun näkee takanaan siistin, täysin lehdettömän palan nurmikkoa.

Mmm-m, intohimonsa kullakin. My passion burns for haravointi.
Joo, ja oli pakko kuvata mun melkein-napakymppi-heittoni.



 Ja päivä saa hienoista hienoimman päätöksen, sillä on torstai ja televisiossa näkyy tohtori House. Tämä hienous kestää vielä ainakin huomisaamuun asti, sillä koulu alkaa vasta puoli kymmeneltä.

Hienoa syksyä kaikille!

2 kommenttia:

Antti kirjoitti...

Mielenkiintoisen kiva blogi! :) Liityin lukijaksi! :)

MC kirjoitti...

Ihanan yllättävä yllätys harmaaseen sunnuntai-iltapäivään! Kiitos :D