26 toukokuuta, 2011

Lift Your Head Up High And Scream Out To The World. I Know I Am Someone And Let The Truth Unfurl

I know I am someone.

Pisti miettimään. Mikä, tai mitä, minä olen? Tiedän kyllä nimeni, sukujuureni, asuinpaikkani. Mutta kai minä olen jotain muutakin, kuin tuota faktaa? Eikö olisi hauskaa olla jotenkin ihan erityinen?
 Siis kun on ihmisiä, jotka ennen olivat vain ihmisiä, henkilöitä, niin kuin minäkin nyt. Mutta sitten heistä tuli jotakin. He eivät olleet enää vain kuka tahansa. Esimerkiksi Elvis. Hänen nimensä oli vain Elvis Aron (tai Aaron, miten vaan) Presley. Hän oli vain mies, jolla oli vanhemmat, kävi koulua ja teki töitä. Mutta nykyään hän ei ole enää Elvis Presley. Hän on Elvis, The King of Rock'n Roll. Siinä on hänen koko nimensä nykyään. Ei passissa, mutta ihmisten mielissä kyllä. Hänestä tuli jotakin muuta, hän muutti maailmaa.
 Samoin kuin vaikka vähän kauempaa historiasta haettu, Leonardo Da Vinci. Hänkin oli ensin vain kuin kuka tahansa. Mutta sitten hänestäkin tuli vaikka mitä, ja nykyisin on enää tuskin olemassa ihmistä, joka ei olisi kuullut nimeä Da Vinci.
 Samoin kävi Michael Jacksonille, Nelson Mandelalle, Mozartille, Charlie Chaplinille, Einsteinille, Hitlerille sekä monelle muullekin. He eivät ole vain ihmisiä, jotka on haudattu, he eivät ole vain kuolleitta ja kuopattuja, he ovat osa historiaa. He ovat legendoja, and Legends Never Die. Tietysti jokaisella meistä on tarkoituksensa ja paikkansa tässä maailmassa, mutta jotkut meistä vaan tuntuvat olevan jotenkin enemmän. He tuntuvat vievän isomman palan historiaa.

 Miten näistä  ihmisistä sitten tuli jotain niin suurta? Päättivätkö he vain niin, päättivät tehdä jotakin suurta ja merkittävää, ja tekivät sitten kovasti töitä? Olivatko he luonnonlahjakkuuksia? Voiko niin olla, että joku on jo syntyessään parempi kuin muut? Vai kävikö heillä vain tuuri?
Ai niin mutta, onneahan ei ole olemassa.
Kohtaloko määräsi heille sen, mitä heistä tuli?


But The Power's In Beliving
So Give Yourself A Chance
I Know That You Can Sail Across The Water
Float Across The Sky, High
Any Road That You Take
Will Get You There
If You Only Try
So Keep The Faith, Ow
MJ - Keep The Faith

Jossain vaiheessa minulla oli ihan kamala hinku tulla kuuluisaksi ja tehdä jotain yltiöhienoa, mutta sekin tunne lopulta helpotti. Eihän sitä jokainen voi superman olla... Mutta jonkunhan sekin homma on otettava niskoilleen, eikö? Ilmoittautuminen sille listalle, kiitos!
 Kysymyshän kuuluu: Why not?

WeHeartIt