12 tammikuuta, 2011

He's got monkey finger, He shoot Coca-Cola

Hui, jo kolmas päivä koulua ohi. Vähitellen alan tottua vähempiin yöuniin. Mutta tässä tulee nyt sitten elokuvalistan läpikäyminen PART 2.

Ystävänpäivä
Liikaa henkilöitä ja romantiikkaa, liian vähän juonenkäänteitä (siis muuta kuin ne päivänselvät). Mutta hauska oli, pakko myöntää. Mistä lie johtui. Ehkä katsojaseurasta ;)

Slumdog Millionaire
 Tarina vaan on niin upea, että siitä pitäisi varmaankin kiittää pelkästään kirjaa, jonka pohjalta elokuva ohjattiin. No mutta itse elokuvakin oli hieno, en nyt vaan muista siitä paljoakaan :D. Mutta ehdottomasti tämä on jokaisen nähtävä. Tarina on koskettava, ja elokuva on täyttä Bollywood- tavaraa.

AR Rahman, Alka Yagnik & Ila Arun - Ringa Ringa



Blackball
 Voi äiti. Toivoin, etten koskaan joutuisi puhumaan tästä. ROSKAA se vain oli. Mutta listaan olen sen kuitenkin lisännyt, syinä päähenkilön harvahampaat ja urheiluhenki.
Blackball on niitä elokuvia, jotka saavat ihmisen helposti hakkaamaan päätään seinään.

Eragon
Kaunis, tarunhohtoinen Eragon! Kylä, jossa on rautaseppä, teurastamo ja lohikäärme. Vähän on yksinkertainen (tai sitten liian monimutkainen) juoni, mutta muuten kuin minulle luotu.

Remember Me
Ensinnäkin Robert Pattinsonin naama pitää poistaa, koska minä näen siinä jatkuvasti  kohteliaan ja vanhanaikaisen Edwardin. Sijoitetaan paikalle piilorikas college- poika, jolla ei ole mitään tekemistä. Kaunis rakkaustarina, kai. Harmi, etten juurikaan ymmärrä näitä "nykyaikaisia" (tai pikemminkin näitä näin realistisia) teinirakkauselokuvia. Mutta ainakaan tämä leffa ei ole typerä, ei todellakaan, vaan oikeastaan jopa viisas. Hahmot eivät ole sen typerämpiä kuin tosimaailman ihmisetkään, vaan he ajattelevat ja toimivat inhimillisesti. Että kymmenen pistettä ja papukaijamerkki sille!

Ja nyt syömään pitsaa n__n

3 kommenttia:

Elli kirjoitti...

mun mielestä toi leffa oli kans ihan hyvä :)

MC kirjoitti...

Ai Remember me? Olihan se :). Kiitos muuten ihanasti siitä, että rupesit lukijakseni :))

Elli kirjoitti...

jjuu se (: ja eipä mitää :D