06 heinäkuuta, 2010

One in the billion others

Hauskaa oli leffassa ;). Twilight Epäilys oli ihan katsottava elokuva, kuitenkin vain elokuva elokuvien joukossa.
Kun joku sitten keksi lisätä siihen väkivaltaa, niin mikäs siinä. Lempikohtaukseni koko elokuvassa oli varmaankin juuri vampyyrien välinen taisto. Ta sitten se oli vain ainoa joka jäi mieleen. Oli kyllä muilla katsojilla kestettävää, kun äänitehosteet menivät osaltani suunnilleen näin: pää poikki. "Kräsh. AauuGHHr!! Kjähhäh!". Ja tuo viimeisin tuli siis minulta ja kaveriltani. Tai sitten vain minulta, en ole varma, siellä oli niin paljon melua. Muun muassa niiden päiden poksahtelu. Ja Bellan "oh no!"- voihkaisut. Onneksi koko salissa ei loppujen lopuksi edes ollut paljon väkeä

En siis moiti elokuvaa paljonkaan, mikä saattaa johtua siitä, etten ole lukenut alkuperäistä tarinaa. En ihan oikeasti usko, että Meyer olisi kirjoittanut mitään tälläistä. Minulta sivuuntui kokonaan Bellan, Edwardin ja Jacobin välinen kolmiodraama, sillä elokuvassa keskityttiin vampyyrien väliseen tasiteluun. Joka loppujen lopuksi oli aika laimea, mutta kuten sanoin, viihdyttävä.

Pidin siis elokuvasta, niinkö? Jepjep. Voi olla, että jo huomenna haukun koko elokuvan johonkin hajurakoon, tai estän kavereitani tekemästä elämänsä virhettä heittäytymällä finnkinon kassatädin niskaan. Mutta en tänään. Ehkä sitten joskus. Tällä hetkellä lähtisin kyllä uudestaan katsomaan sen, jos en vain olisi tuhlannut vähäisiä varojani. Eclipse oli huvittava, ja samalla kuitenkin "ehta fanituote", erään etlarin arvostelijan sanoin. Mutta raaka se ei ollut, sillä eihän veri edes roiskunut. No ei, koska vampyyreillä ei tiedettävästi ole virtaavaa verta. Mutta löysin elokuvasta jotain uutta ja hämmentävää, jotain mitä en ollut koskaan ajatellut (ja minä tosiaan ajattelen, liikaa). Miltä näyttää kun pääkoppa murskataan?? Siis ilman että veri tahrii kameran linssin ja näkökentän. Tähän sain ainakin sen elokuvallisen vastauksen.
Olisi kai joskus pitänyt koettaa joskus murskata koulumme biologiantuntien ystävän, hra luurangon kallo.
Ai niin, mutta sehän on muovia.




Niin ja vielä, mietin tässä, että Edward vai Jacob? No kumpi? ..... No sehän on selvä, Carlisle!

2 kommenttia:

Pinja kirjoitti...

Missä ihmeessä mä oon ollu ku en oo huomannu näitä sun tekstejäs?
No, kuitenkin, sä puhut tässä täyttä asiaa!
Ja niin, Stephanie Meyer ei ole todellakaan kirjoittanut tuollaista moskaa. Books rules!

MC kirjoitti...

Jaa-a, oon itekkin ihmetellyt että missä sä olet ollut :DD. Vaikka kesälomallahan me kaikki ollaan