09 heinäkuuta, 2010

Together we'll cry happy tears

 
Posted by Picasa


Eilinen oli kyllä yksi niitä elämän parhaimpia hetkiä! Koko päivä siis Linnanmäellä, aamulla kun heräsin, ehdin tuskin edes syödä aamupalaa kun lähdettiin matkaan. Ja illalla yhdeksältä kotiin. Olisin varmasti sammunut heti eteiseen, ellei TV:stä olisi juuri alkanut House, ja jos päässä ei olisi pyörinyt niin paljon. Tuli sitten kierrettyä lähelle kaikki hupilaitteet, lukuun ottamatta Kotkot-junaa ym. muita yhtä pelottavia laitteita x). Aamulla minut valtasi epäilys, että paikka olisi ääriään myöten täynnä. Aurinko porotti ja ilma oli minun makuuni inhottavan kuuma. Mittari oli kai kiivennyt ainakin 28:aan asteeseen, ja niin hyvän ilman luulisi keräävän ihmisiä huvittelemaan. Mutta kas vain, huvipuistossa oli kuin olikin hengitystilaa!

Päivän kruunasi vielä viimeisten tuntien kaatosade, joten kahden ystäväni kanssa otettiin jalat alle ja juostiin laitteesta toiseen. Innostuttiimpa vielä niin paljon, että myöhästyttiin junasta ;). Meille se merkitsi vain lisäaikaa, ja uutta kirrosta Kieputtimessa, mutta kaitsijamme olivat jokseenkin huolissaan, seuraava juna olisi nimittäin se viimeinen. No tottakai ehdimme siihen junaan, kävelimme asemalle tihkusateessa popcornit sylissä. Siinä vaiheessa alkoi jo paleltaa ja iho mennä kananlihalle, joten päätimme liimautua toisiimme (litimärkinä) ja lämpö pysyi yllä! Ei ollut mitään luksusmukavaa, mutta sitä se ystävyys kai on.

Alan vähitellen uskoa ajatukseen, että tästä tulee mahtava kesä. Tai en minä sitä kai missään vaiheessa epäillytkään. Joka kesä on yhtä mahtava.

1 kommentti:

Pinja kirjoitti...

Kiva kuulla et sulla on ollu kivaa kesäl...:D
Mä en oo käyny lintsillä niinku....kymmeneen vuoteen...
mutta eipä täsää muuta :DD