31 maaliskuuta, 2012

People say I'm crazy, just a little touched

Selvä, Lahdessa ei myydä mun unelmakenkiä. Kauemmaskaan en vähään aikaan pääse, ja ulkona puskee kevätsäätä hiostavalla nopeudella. Hiostaa meinaan mun "töppöset", talvikengät karvaa täynnä. Jothenka, värkkään omat jännät kengät. Oon työstäny ajatusta jo istumalla pari tuntia koneella selailemassa Googlea hakusanoilla superman converse, pacman canvas shoes yms yms. Silti idea uupuu vielä, mutta tässä vähän suuntaa:




 Ideana siis ostaa valkoset halvat tennarit joihin piirustelen jotain hauskaa ja omaperäistä.
 EPÄTOIVOISESTI TARTTEN LISÄÄ IDEOITA. Mieluummin jotain toteuttamiskelpoisia, koska noi kuvat on vaan inspiraationa, mä en oikeasti pysty piirtämään Batmania.

...Mäkin muuten rakastan tietokoneita, jotka ei tykkää toimia. Ensin en koeviikon takia pääse käsiksi siihen ollenkaan, ja sitten kun yhden päivän haluaisin viettää sen seurassa niin EHEI kun pitää temppuilla ja ottaa aivoon.

25 maaliskuuta, 2012

It goes like this The fourth, the fifth The minor fall, the major lift



Mitä alennusmyynneistä löytyi?



Bongasin sanat Hotel California takakannesta, mikä oli tarpeeksi hyvä syy kiikuttaa levy kassalle.

Tähän sunnuntaipäivään on kuulunut stressaamista koulutöistä en ensi viikon koeryysiksestä, vähemmän olen saanut mitään tehtyä. Karkasin taas muffinsien ihmeelliseen maailmaan... Ja räjäytin blenderin, ei enää smoothieita ennen kuin taloon ostetaan uusi :(







Sunnuntaipäiväänm on kuulunut myös Leonard Cohenia ja Bruce Sprinstreenia