23 tammikuuta, 2011

From zero to hero

 On se vaan niin rankkaa olla tonåring. Ung. Adolescent. Giovincello. Teismeline. Genc. TEINI.
 (On sanakirjakin jännä)

Ensin iskee kamala laiskuus. Tekemistä olisi, mm. läksyjen lukua ja huoneen siivousta ynnä muuta yhtä jännää. Minä reagoin tylsyyteen roikkumalla koneella (ja kirjoittamalla tälläisiä aivokuolleita tekstejä), syömällä kaiken mitä eteen tulee (omenoita, vitamiinejä, suklaarasioita...) ja olemalla huippuärsyttävä kanssaeläjilleni. Olen siis aikamoisessa transsissa.
 Sitten tulee jokin uutinen ja rikkoo tyhjään tuijottavan katseen ja saa veren jälleen kiertämään, saa minut muuttumaan zombista  Duracel-pupuksi. Ei sillä uutisella sitten niin väliä, se voi olla vaikka että huomenna on vain 5 miinusastetta tai löydän Facebookista jokun tooodella hauskan jutun. Tai että tänään on pitsaa iltapalaksi.Tai mikä parasta, radiosta tulee hyvää musiikkia. Elämän pieniä iloja, you know.

Siinä vaiheessa saatan alkaa laulaa (sääli niitä, jotka ovat silloin kuulemassa..) juosta ulos, hyppiä sohvan yli ja kääntää musiikkia kovemmalle. Siinä sitä sitten riehutaan hetki, ehkä parikymmentä minuuttia, kunnes äiti käskee tyhjentää tiskikoneen.

Blah. Nollassa taas.
Aina seuraavaan adrealiinipiikkiin asti.



Acapella on muuten aika lumoavaa n__n

12 tammikuuta, 2011

He's got monkey finger, He shoot Coca-Cola

Hui, jo kolmas päivä koulua ohi. Vähitellen alan tottua vähempiin yöuniin. Mutta tässä tulee nyt sitten elokuvalistan läpikäyminen PART 2.

Ystävänpäivä
Liikaa henkilöitä ja romantiikkaa, liian vähän juonenkäänteitä (siis muuta kuin ne päivänselvät). Mutta hauska oli, pakko myöntää. Mistä lie johtui. Ehkä katsojaseurasta ;)

Slumdog Millionaire
 Tarina vaan on niin upea, että siitä pitäisi varmaankin kiittää pelkästään kirjaa, jonka pohjalta elokuva ohjattiin. No mutta itse elokuvakin oli hieno, en nyt vaan muista siitä paljoakaan :D. Mutta ehdottomasti tämä on jokaisen nähtävä. Tarina on koskettava, ja elokuva on täyttä Bollywood- tavaraa.

AR Rahman, Alka Yagnik & Ila Arun - Ringa Ringa



Blackball
 Voi äiti. Toivoin, etten koskaan joutuisi puhumaan tästä. ROSKAA se vain oli. Mutta listaan olen sen kuitenkin lisännyt, syinä päähenkilön harvahampaat ja urheiluhenki.
Blackball on niitä elokuvia, jotka saavat ihmisen helposti hakkaamaan päätään seinään.

Eragon
Kaunis, tarunhohtoinen Eragon! Kylä, jossa on rautaseppä, teurastamo ja lohikäärme. Vähän on yksinkertainen (tai sitten liian monimutkainen) juoni, mutta muuten kuin minulle luotu.

Remember Me
Ensinnäkin Robert Pattinsonin naama pitää poistaa, koska minä näen siinä jatkuvasti  kohteliaan ja vanhanaikaisen Edwardin. Sijoitetaan paikalle piilorikas college- poika, jolla ei ole mitään tekemistä. Kaunis rakkaustarina, kai. Harmi, etten juurikaan ymmärrä näitä "nykyaikaisia" (tai pikemminkin näitä näin realistisia) teinirakkauselokuvia. Mutta ainakaan tämä leffa ei ole typerä, ei todellakaan, vaan oikeastaan jopa viisas. Hahmot eivät ole sen typerämpiä kuin tosimaailman ihmisetkään, vaan he ajattelevat ja toimivat inhimillisesti. Että kymmenen pistettä ja papukaijamerkki sille!

Ja nyt syömään pitsaa n__n

06 tammikuuta, 2011

Power to the people

Miksei kukaan kertonut, että John Lennon teki hyvää musiikkia? Ottaa aina päähän, kun ajattelen, etten aiemmin hoksannut näitä maailmanmahtavia musiikkineroja.

Kuva
George Harrison - My Sweet Lord
(biisin sävellys tietty Lennonin)

05 tammikuuta, 2011

Never mind him, he's mad

Emptiness is all I see.

Päässä lyö täyttä tyhjää, joten ei kai auta muu kuin kuunnella musiikkia. Sitä tässä kuitenkin  on jo kahden ja puolen tunnin ajan tapahtunut. Siis siitä asti, kun nostin pääni tyynystä.


Michael Jackson - 2000 Watts


Ozzy Osbourne - Crazy Train


Voi ei, muistin taas, että minun piti lukea se Ozzyn kirja. Damn, pitääkin kuunnella tuota musiikkia. Olin jo melkein unohtanut :D

Nomy - Hold your head up high



Tässä lomalla tuli katottua Alice in Wonderland, puolitoista kertaa.

Weheartit.com - Chess <3

Ja eilen vielä Hulk, The Incredible
reelmovienews.com/gallery/an-incredible-hulk/

Oho, tulipas yhtäkkiä kamala ikävä POTC:ia. Joten miksei vielä yksi suloinen kuva siitä, siis ihan vaan ikävää helpottamaan...
Tuo känniukko piätäisi pidättää. Kuka ilmoittautuu mukaan jahtiin?


Hyvät jatkot, ladies and gentlemen.