23 elokuuta, 2011

This could be the start of something new

Helou, teki mieli osoittaa välillä elonmerkkejän :)

Loma sujahti tosta ohi vaan, ja käteen jäi jälleen kerran elämäni kesä. Lukio alkoi kädet täristen, mutta siitäkin pääsin jo yli. Edelleen tuntuu kyllä, että elämä on vain koulua. Aamulla seitsemän aikoihin lähden liikkeelle, vähän ennen viittä olen kotona, sitten ehtii nukkua, tehdä läksyt, syödä ja taas nukkua. Ja kas, aurinko nousee taas päivään uuteen.
Ryhmänohjaaja jaksaa kyllä väittää, että kunhan saatte sen oikean rutiinin niin aikaa jää muuhunkin. Niinköhän. Ja milloin mahtaa se hra Oikea Rutiini saapua?

Sitä odotellessa mietin, mitä tekisin tälle blogille. Jos nyt ihan tosissaan saisin jossain vaiheessa tähän kirjoittamiseenkin rutiinia, niin great. Toisaalta takaraivossa jyrsii ajatus, että voisin poistaa koko homman. Siis ei lopettaa, vaan aloittaa ihan uudelta pohjalta. You know, välillä kaikki tuntuu ihan kamalan ummehtuneelta ja tekisi mieli heittää koko mössö roskiin ja aloittaan ihan uudelta, puhtaalta pohjalta. haukata raitista ilmaa. Ehkä?

Mutta joo, ilmoitelen kyllä jos saan jotain sellaista aikaiseksi. Nyt pitää kuitenkin vielä keskittyä vain ja ainoastaan siihen kouluun, muuten pyörät ei lähde ikinä rullamaan.


Nyt on hyvä mieli, kun kerrankin ehdin kirjoittamaan edes jotain, oli se sitten jotain näinkin turhaa.
Ja btw, se on ihan kiva kun koulussa on mahdollisuus käysä koneella. Koulukirjastokin on hieno keksintö.

Tässä koulussa melkein kaikki on hienoa n_n