13 kesäkuuta, 2011

One day to come together, To release the pressure, We need a holiday


Tällä viikolla olen paitsi toiminut lapsenvahtina ja rikastunut ihmeen nopeasti, olen myös...

Innostunut rullaluistelusta
Vielä se ei tietenkään suju, mutta olen jo löytänyt täältä läheltä parhaat asfaltinpalat, jotka ovat juuri sopivan loivia. Ja kenellekään ei sitten saa kertoa, että karkasin myös koulun aidatulle koriskentälle luistelemaan. Tai eihän kukaan ole sitä kieltänyt, eikä sitä häkkiä kukaan muukaan käytä näin kesäisin. Siellä vaan on ihanan tasaista, ja ehkä vähän pehmoistakin.

Weheartit

Syönyt jäätelöä
Viime kesänä tämä harrastus jäi vähemmälle, en edes ymmärrä miksi. Jäätelöhän on ihanaa. Tuutti per päivä kuulostaa aika mukavalta, vai mitä? Ja puhun nyt jäätelöstä, mehujäitä en ole vetänyt yhtäkään. Sellaisenkin voisin toki... Äh, pakastimessa ei ollut yhtään. Pitää huomenna hakea kaupasta. Nyt on pakko syödä jäätelöä niin paljon kuin maha kestää, koska tiistaista lähtien olen turkissa, eikä sieltä löydy yhtä hienoa valikoimaa kermajäätelöitä.
Weheartit

Uhrannut paljon tilaa ja aikaa ensi tiistain ajatteluun

Hihii, vieläkin vain sen ajattelu saa minut iloisen hermostuneeksi. Neljä viikkoa poissa Suomesta... Ei se ole ensimmäinen kerta, mutta ottaa slti yhtä paljon vatsanpohjasta kuin ennenkin. Ääöölplöaaaaa. Ymmärrättekö? Jos ette, niin ihme, koska suomeahan se on. Bl'äöxscf.

JOka päivä noin kuukauden ajan olen suunnnitellut pakkaavani "jo hyvissä ajoin" (äiti osti suloisen limenvihreän matkalaukun minulle n_n), harmi etten vieläkään ole saanut sitä aikaiseksi. Tässä alkaa pikku hiljaa jo olla pakko... Kohta, mutta ei vielä. Rakastan sitä, kun lähtöaamuna juoksen ympäri kämppää etsien valkoisia sukkia tai jotain tiettyä paitaa.

Rrrrakastan, rakastan, RAKASTAN matkustamista. Sitä, että heitetään kamat reppuun, ja lähdetään matkaan... Nähdään uusia maisemia ja tavataan erilaisia ihmisiä, hikoillaan autossa ja annetaan puiden vilistä silmien ohi junassa istuessa. Ikkunapaikalla, tietysti. Ulkomaille lähtiessä on vielä sekin lisä, että kuulee ja näkee uutta kieltä. Onkohan mitään hauskempaa, kuin omituisten kylttien ja liikennemerkkien lukeminen.

weheartit
Voi kunpa nämä kuvat olisivat minun ottamiani. Järkkäri olisi ihan kiva. Voisihan sitä harkita nyt, kun olen taas varoissani. Mutta toisaalta, MacBook Air on kyllä hieeeeno....

Apuva, olen ihan pilvissä n___n. Ajattelen vain lomaa, aurinkoa, lentämistä, merta, vuoristoja... Ah, lomalomaloma <3. Please never take this loveliness away from me!