03 kesäkuuta, 2010

Guess what?? I'm a rock star.

Aah, kesäloma on ihan muutaman päivän kuluttua, vuorokausirytmi alkaa heittää kuperkeikkaa, eikä koulussa enää opiskella. Voiko muuta vielä toivoa?

Kyllä voi. Ostoslistallani on vaikka mitä, ja kukkarossa pörrää kärpäsiä!! Kun jäi kesätyökin saamatta, alan ihan oikeasti ihmetellä, mistäköhän ihmeestä aion repiä rahat kaikkeen.
Okei, myönnän, etten tehnyt ihan kaikkeani saadakseni kesätyön, joten saan syyttää osittain itseäni. Aloin tässä juuri taas vaihteeksi ihmetellä itseäni. Ihan totta, minussa riittäisi itselleni vaikka viikkokausiksi, jopa koko kesäloman ajaksi ihmeteltävää. Harmi vain, etten oikeasti tahdo tietää kaikkea itsestäni. Ajatella, mitä kaikkea voisinkin löytää! Joskus on parempi olla ajattelematta. Niin kuin se mitä äsken tuli mieleeni (no joo, ei se nyt mitään kammottavaa ole, yllättävää vain), siis että tänä kesänä ostoslistallani ei ole uusia kenkiä, housuja, tai kosteusvoidetta. Sellaista minä yleensä ostelen. Ehei, vaan tällä kertaa aion säästää mm. kahteen elokuvaan (This is it ja The Imaginarium of dr. Parnassus), muutamaan levyyn, ja rullaluistimet olisi kivat. Sen lisäksi "turhanpäiväistä, mutta haluttavaa"- listalta löytyy Ozzy Osbournen uusin elämänkerta(!!), minikaiuttimet ja Singstar. Ai niin, ja uusi PS2 ohjain.

Hui, kuulostaapa ihan ultrakapitalistiselta. Mutta kuluttajiahan tässä maailmassa ollaan! Mutta eikö materialismi olekin kamalaa? Älytöntä, että loman lähestyessä ajattelen vain rahaa. Vaikka minkäs sille voin, synnyin materialsitiseen maailmaan. Maailmassa maailman tavalla ;). Haha, voin taas nauraa ilkeästi itselleni. Juupa juu, syytän siis maailmaa, kun en muuta syntipukkia löytänyt. Maailmahan on syyllinen kaikkeen.