30 huhtikuuta, 2010

Täälläkin. Minäkin.

KYLLÄ, loin itselleni blogin, ja kyllä, ehkä se on vähän lukijoillekin :). Olen jo kauan miettinyt, mihin voisin kailottaa mielipiteeni ja tyhjentää päätäni. Enää päiväkirja ei tunnu riittävän, käsin kirjoittaminen on nimittäin rankkaa puuhaa. Niin, ja tällä tavalla toki ulkopuolisetkin voivat lukea ajatuksiani. Harmi vain, että tietokone ei pysy yhtä hyvin matkassa kuin päiväkirja. Sitä paitsi kirjoittaminen on kivaa. Ajatukset purkautuvat. Mutta kirjoittaminen johtaa asioiden tarkempaan käsittelyyn, ja se taas uusiin ajatuksiin ja pään täyttymiseen. No nyt alan epäillä, onko tässä ollenkaan kyse asioiden purkamisesta. Kokeillaan ;).
Hassua, että minulla kesti näinkin kauan perustaa blogi. Yleensä olen toiminnan ihminen, enkä pidä siitä että ideat jäävät vain korvieni väliin.
Mutta jos kerran nautin kirjoittamisesta ja ajtuksieni jakamisesta, niin miksei tämä sitten tunnu yhtään luontevalta? Jätän koko ajan lauseita kesken ja katselen ikkunasta ulos. Ehkä se on alkukankeutta. Toivottavasti.

See ya!